SZÉL PÉTER, DR. (független)

Full text search

SZÉL PÉTER, DR. (független)
SZÉL PÉTER, DR. (független) Köszönöm, Elnök Úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Én továbbra is határozottan állítom, hogy nem mindegy, hogy egy törvény kikre terjed ki. És azt továbbra is határozottan állítom, hogy most van ötezer-egynéhány száz ember, akikre ez a törvény nem terjed ki, és akiknek pillanatnyilag csak a vagy elfogadandó, vagy nem elfogadandó költségvetési módosító indítvány biztosít valamit.
Azt is remélem, hogy a közalkalmazotti törvény átfogó, Kormány által történő módosításához nem kell már, hogy módosító indítványokat benyújtsanak, mert az már olyan szinten lesz, amely megfelel mindenkinek, tehát nem kell ezeket képviselői módosító indítványokkal szétbombázni.
Azt azonban határozottan állítom, hogy aggodalmam nem egészen alaptalan, hiszen az egyházi ingatlanok átadása folyamatosan folyik, márpedig egy költségvetés csak egy meglévő állapottal tud számolni, és nem tud számolni azzal, ami bár tervezhető vagy folyamatban van, de konkrét tényszámokkal nem tud számolni. Magyarul: a majdan, jövőre átadásra kerülő iskolák pedagógusainál vagy a közalkalmazottaknál, közgyűjteményi alkalmazottaknál ez a probléma ismét fölmerül abban az esetben — természetesen csak abban az esetben —, ha a Kormány bármely oknál fogva nem tudja teljesíteni azt az ígéretét, hogy ezt még az idén beterjeszti, tehát hogy gyakorlatilag ebből még ebben a ciklusban törvény lesz. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir