ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy megmagyarázzam a dolgot. Általában azért szoktam bírálatot kapni, mert nem adom meg a szót napirend előtti felszólaláshoz. Ez esetben Dénes Jánostól öt aláírással ellátott lapot kaptam, azzal a jelzéssel, hogy — s ez nyilván megfelelt a valóságnak — a felküldés pillanatában a jelen levő valamennyi független képviselő aláírta. (Dr. Fodor István a fejét rázza, hogy nem.) Ennek nyomán adtam meg a szót. Közben a helyzet változott. Fodor István megérkezvén, utólag értesült a körülményről.
Engedjék meg, hogy a nagyon nehezen áthidalható ilyen természetű konfliktusokban most tőle elnézést kérjek, de az idő nem engedte meg, hogy kommunikáljak külön vele. Köszönöm a figyelmüket!
Tisztelt Országgyűlés! A ma reggeli bizottsági elnöki értekezleten elhangzottakkal összhangban a társadalombiztosítási alap 1992. évi költségvetésének végrehajtásával foglalkozó törvényjavaslatot kiadtam a szociális és a költségvetési bizottságnak.
A társadalombiztosítás pénzügyi alapjairól rendelkező törvényjavaslatot kiadtam a szociális, a költségvetési és az alkotmányügyi bizottságnak.
A társadalombiztosítás pénzügyi alapjainak 1994. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslatot kiadtam a szociális és a költségvetési bizottságnak.
A szociális igazgatásról és a szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény módosításával foglalkozó törvényjavaslatot kiadtam a szociális, az önkormányzati, a költségvetési és az alkotmányügyi bizottságnak.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir