ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket. (Rövid szünet után.)
Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm képviselőtársaimat, kedves vendégeinket, a közvetítésre figyelő minden honfitársunkat. Tavaszi ülésszakunk 5. ülésnapját megnyitom.
Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Juhász Péter és Trombitás Zoltán jegyzők lesznek segítségemre. (Zaj. - Közbeszólások: Hangot! Nem halljuk!)
Jelzést kaptam, hogy a hangosítás nem tökéletes. (Rövid szünet.)
A mai ülésnapunkról előzetesen 24 képviselőtársunk jelentette be távolmaradását. Amennyiben mégis meg tudtak jelenni, kérem szíves jelzésüket. Kérem Kéri Kálmán gépének bekapcsolását. (Megtörténik.) Köszönöm.
Most a jelenlévők létszámának megállapítása következik. Kérem képviselőtársaimat, nyomják meg az igen gombot. (Megtörténik. - A táblán téves szöveg jelenik meg.)
Egy kis türelmüket kérem. Addig emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy a képviselők száma jelenleg 384, a határozatképességhez 193 képviselő jelenléte szükséges. Most kérem, nyomják meg az igen gombot. (Megtörténik. - Nagy Ferenc József: Elnök úr! Nem működik!) Köszönöm.
A gép 248 képviselő jelenlétét vette számba. Köszönöm. Nagy Ferenc József és Nagy Varga Dezső képviselő - illetve az előbbi esetben miniszter úr - gépe nem működik, kérem bekapcsolni. Pongrácz József gépe sem működik.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir