ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Most a testnevelés és sport megújításának koncepciójával foglalkozó országgyűlési határozati javaslat kivételes eljárásban történő tárgyalásáról határozunk. Az előterjesztést 6586-os számon kapták kézhez képviselőtársaim. Megkérdezem Horváth Balázs tárca nélküli miniszter urat, az előterjesztés előadóját, kíván-e szólni. (Horváth Balázs: Nem!) Nem kíván szólni.
Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e, méghozzá kétharmados arányban, az előterjesztés kivételes eljárással történő tárgyalásával. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés 243 szavazattal, 4 ellenében, 11 tartózkodás mellett egyetért az előterjesztés kivételes eljárással történő megtárgyalásával. Ennek megfelelően a Házszabály 49/C §-a (1) bekezdése alapján kijelölöm az oktatási bizottságot az előterjesztés vitájának lefolytatására.
Az eredeti előterjesztéstől eltérően Kormányunk a távközlés és műsorszórás politikájának jóváhagyásáról szóló országgyűlési határozati javaslatot nem kívánja kivételes eljárásban tárgyaltatni.
Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a Házszabály 49/C §-ának (2) bekezdése értelmében a kivételes eljárást elrendelő határozat meghozatalát követően 21 napon belül lehet a javaslathoz módosító indítványt előterjeszteni.
(15.30)
Döntés törvényjavaslat sürgős eljárásban történő tárgyalásáról

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir