ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Az interpellációk és kérdések előterjesztésére holnap, kedden délután 14 és 16 óra között nyílik lehetőség.
Tisztelt Képviselőtársaim! Mindenekelőtt jelezni szeretném a Ház határozatképességének fenntartására irányuló kérésemet, mert számos határozathozatali javaslatot terjesztek még elő.
Mindenekelőtt tájékoztatom önöket azokról a tárgysorozati javaslatokat érintő változtatásokról, amelyeket a házbizottság mai, rendkívüli ülésén fogadott el.
A tárgysorozati javaslat nem tartalmazza majd a szakszervezeti vagyon védelméről, a munkavállalók szervezkedési és szervezeteik működési esélyegyenlőségéről szóló törvény módosításáról rendelkező törvényjavaslat határozathozatalát - frakciós előterjesztés nyomán.
Ugyancsak frakciókérésre, további módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében, sor kerül a társadalombiztosításról szóló 1975. évi II. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat, valamint az állampolgári jogok országgyűlési biztosáról rendelkező törvényjavaslat részletes vitájának újramegnyitására, majd lezárására. Ez utóbbi törvényjavaslat határozathozatalára csak a jövő héten kerül sor.
Bejelentem továbbá, hogy a társadalombiztosítási képviselők 1993. évi választásáról szóló törvényjavaslat részletes vitája megkezdődik, de lezárására, illetve a határozathozatalra csak a jövő heti ülésünkön kerülhet sor.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir