ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): A jelzőtábla 196 képviselő jelenlétét jelzi, az Országgyűlés határozatképes. Áttérünk az interpellációk elmondására.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy frakción belüli csere folytán a napirend 5. pontjában lévő, Rózsa Edit és Büky Dorottya, a Szabad Demokraták Szövetségének képviselői által a miniszterelnökhöz benyújtott interpelláció helyet cserélt a napirend 12. pontjában szereplő, Fodor Tamás, a Szabad Demokraták Szövetsége képviselője által a művelődési és közoktatási miniszterhez benyújtott interpellációval.
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Világosi Gábor, a Szabad Demokraták Szövetségének képviselője kérte, hogy az 1992. szeptember 8-i ülésen elhangzott, Hivatásos önkormányzati tűzoltóság című interpellációjára adott bizottsági jelentés egy héttel később hangozhassék el.
Dr. Pásztor Gyula, a Független Kisgazdapárt és dr. Pelcsinszki Boleszláv, a Szabad Demokraták Szövetségének képviselői interpellációt nyújtottak be a földművelésügyi miniszterhez Védi-e a termelőt az agrárpiaci rendtartás? címmel.
Megkérdezem képviselőtársaimat: melyikük kívánja elmondani? Igen, Pásztor Gyula jelentkezett. Átadom a szót.
Interpelláció: Dr. Pásztor Gyula (FKgP) és dr. Pelcsinszki Boleszláv (SZDSZ) - a földművelésügyi miniszterhez - Védi-e a termelőt az agrárpiaci rendtartás? címmel

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir