ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Dr. Kis Zoltán felszólalása ügyrendi javaslatnak is minősíthető. A Házszabály 43. §-ának (3) bekezdése szerint a részletes vitában a képviselők csak a korábban benyújtott módosító javaslatokhoz kapcsolódóan terjeszthetnek be módosító javaslatot. Ilyen módosító javaslat esetén a hatáskörrel rendelkező bizottság elnökének javaslatára az Országgyűlés dönt arról, hogy kiadja-e a javaslatot a hatáskörrel rendelkező bizottságnak véleményezésre. Tehát miután kétely merült fel a két bizottsági elnök nyilatkozatával kapcsolatban, az Országgyűlésnek kell döntenie. Kívánja-e az Országgyűlés, hogy az említett két bizottság megtárgyalja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 81 igen szavazattal, 126 ellenszavazattal, 21 tartózkodás mellett nem kívánja, hogy a két bizottság megtárgyalja a módosító javaslatot.
Tisztelt Országgyűlés! Most azonban felmerül a kérdés, hogy a Szabad Demokraták Szövetségének képviselőcsoportja egyeztető ülést kíván-e tartani. Most szünet következik; fel kívánják-e ezt az alkalmat használni frakcióülésre, vagy pedig más időpontban kívánják megtartani?
Még a szünet előtt megadom a szót Bogárdi Zoltán képviselő úrnak, Magyar Demokrata Fórum.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir