PAP JÁNOS, DR. (FIDESZ)

Full text search

PAP JÁNOS, DR. (FIDESZ)
PAP JÁNOS, DR. (FIDESZ) Elnök Úr! Nagyon rövid szeretnék lenni, mert azt hiszem, az általános vitának sem jó, ha szétdaraboljuk, de egy dolgot el kell mondani.
Pál képviselő úr azt mondta, hogy ő az egyedüli képviselő, aki egy olyan módosító indítványt nyújtott be, mely szerint tudomásul veszi – nem idézem pontosan – és a Kormány hatáskörébe utalja. Szeretném elmondani, hogy van még egy módosító indítvány, ez pedig az enyém, aminek a számát, sajnos, nem tudom megmondani, pedig közben kutattam a papírjaim között. Ez arról szól, hogy megállapítja, mely határozatoknak nem tett eleget a Kormány. Azt gondolom, hogy ez tény és igaz.
A 2. pontban pedig elmondja, hogy a Kormány mindent tegyen meg annak érdekében, hogy a Szigetközben legyen víz, a Szigetközben ne legyen ökológiai katasztrófa. Ez a 2. pont. A 3. pont pedig felhívja a Kormány figyelmét, hogy minden egyes beavatkozása legyen összhangban a korábbi határozatokkal és a törvénnyel. Azt gondolom, hogy az én módosító indítványom egyetlenegy műszaki megoldásra sem kéri fel a Kormányt. Egyetlen műszaki kérdésben nem kíván döntést a Háztól. Egyszerűen azt mondja, hogy amiatt, amit nem teljesített a Kormány, szükségessé válnak bizonyos beavatkozások, és ezeket meg kell tenni, és ezek a beavatkozások legyenek összhangban a korábbi határozatokkal.
Azt gondolom, ez egy teljesen egyértelmű módosító javaslat, és nem felel meg annak, amit Pál úr mondott, mely szerint műszaki megoldásról beszélnek. Ő azt mondta, hogy csak egy javaslat van, ami nem beszél műszaki megoldásról. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir