DR. SZABÓ ZOLTÁN

Full text search

DR. SZABÓ ZOLTÁN
DR. SZABÓ ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm, elnök asszony. Tisztelt Ház! Azt szeretném mondani, hogy természetesen a szocialista párt nem gondolta meg magát bölcsődeügyben. Úgy gondolom azonban, egy intézményt fenntartani vagy egy intézményhálózatot újjáépíteni nem egészen ugyanaz a költség.
Szeretnék mindenkit megnyugtatni: a Békesi-program nem marad papíron, a Békesi-programból nemcsak annyi fog maradni, hogy Békesi László marad a pénzügyminiszter. Feltéve természetesen, ha a tisztelt Ház nem puhítja fel ezt a költségvetést - különféle, Bársony András kollégám szerint nyolcszázmilliárd értékű - további juttatásokkal.
Én úgy gondolom, arra, hogy piacgazdaságban vagy tervgazdaságban folytatunk a gazdaság állapotához képest megalapozatlan növekedést, hogy ez majdnem mindegy a gazdaság állapota szempontjából. Erre a felszólalásomban válaszoltam.
Amennyiben Pusztai Erzsébet képviselőtársam szavait félreértettem, akkor pedig természetesen elnézést kérek tőle. Én viszont csakugyan úgy gondolom, nem volt ilyen kemény költségvetés az elmúlt négy évben a Ház előtt. De szilárd meggyőződésem, hogy erre van szükség. Az eddigi ellenzéki képviselői felszólalások ebben a meggyőződésemben nem tudtak megingatni. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir