SASVÁRI SZILÁRD

Full text search

SASVÁRI SZILÁRD
SASVÁRI SZILÁRD (Fidesz): Köszönöm szépen. Csak röviden annyit szeretnék mondani, hogy örülök, hogy a képviselő úr megértette a magyarázatot. Ennek nagyon örülök, s remélem, hogy a félreértések ilyen formában a jövőben sem történnek meg.
Ami pedig Bauer Tamás úrnak a hozzászólását illeti, arra azt tudom mondani, komoly közgazdasági viták vannak abban, hogy a hiánynövelést, vagy a gazdasági növekedést kell-e választani. Ebben, úgy látszik, eltérő álláspontot is lehet képviselni, és azt gondolom, hogy ebben az esetben ez történik.
Az utolsó dolog pedig, amit akartam mondani: Urbán László vezérszónoklatában számon kérte a kormánytól, hogy nem következetes a saját politikájához. Hogyha valaki ezt számon kéri, és ezzel nem függ össze az ő távozása, azt gondolom, nem probléma, ez egy ellenzéki hozzászólás, hiszen Pusztai Erzsébet is felsorolta azokat az ígéreteket, amelyeket nem tart be ez a kormány, vagy nem valósít meg, vagy nem most valósít meg, és nem olyan formában valósít meg, ahogy meg kellene valósítani, és még fokozhatnám ezeket a dolgokat. Tehát ezzel kapcsolatban csak ennyit. Úgyhogy azt gondolom, nem érdemes próbálkozni azzal, hogy összefüggést találjon valaki a tegnapi vezérszónoklat és a távozása között. Ezt meg lehet csinálni, de nem érdemes, azt gondolom. Köszönöm szépen. (Gyér taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir