DR. KÓNYA IMRE

Full text search

DR. KÓNYA IMRE
DR. KÓNYA IMRE (MDF): Elnök Úr! Én a pénzügyminiszter úrnak szeretném mondani, hogy ez nem igény kérdése. Most megint úgy merül fel, hogy Kónya Imre igényli vagy nem igényli.
Azt gondolom, az ÉT-n olyan változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatják az adótörvények részleteinek a tárgyalását. Itt többek között én is nyújtottam be olyan módosító indítványokat, amelyeket a bizottságok nem tárgyaltak. A tegnapi tájékoztatásból kiderült, hogy egy bizonyos összefüggésben az ÉT-n méltányolták és egy csomag keretében érvényesítették, éppen a személyi jövedelemadó vonatkozásában.
Úgy gondolom, érdemben egyszerűen nem lehet tárgyalni a részleteket, ha nem tudjuk, hogy melyek ezek a javaslatok, amelyekről nagy valószínűséggel sejteni lehet, hogy a kormány el fogja őket fogadni; nagy valószínűséggel sejteni lehet, hogy ezek lesznek azok, amelyek a változásokat képviselik.
Most miért érveljünk mi a módosító indítványaink mellett itt, a Ház előtt, amikor esetleg lehetséges, hogy egy másik formában ezek a módosító indítványok mégis elfogadásra kerülnek.
Teljesen feleslegesnek tűnik ez a mostani részletes vita az előkészítésnek ebben a szakaszában. Sokkal jobb lenne szerintem, ha a bizottságok tárgyalnák meg azokat a módosításokat, amelyeket újólag nyújtott be a kormány. Nem teszek semmiféle konkrét javaslatot egyébként.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir