TIRTS TAMÁS

Full text search

TIRTS TAMÁS
TIRTS TAMÁS (Fidesz): Köszönöm a szót. Miután nem mondott semmit a miniszter úr, ezért érdemben nem is tudom elfogadni a válaszát. Azt elfogadom, hogy egyszer majd a belügyminiszter úrral záros határidőn belül tájékoztatni fogják az ország közvéleményét. (Derültség.)
Ugyanakkor azt nem teljesen pontosan értem, ha így áll a helyzet, ahogy miniszter úr most itt elmondta a Ház előtt, akkor szeptember 18-án a TV Híradóban ezt a hírt miért úgy konferálták fel, nincsenek arra utaló jelek, hogy a robbantássorozat folytatódna. Majd miután a speaker eltűnt a képernyőről, Katona Béla jelent meg, aki a szegedi MSZP-alapszervezet meghívására adott interjút ezzel az üggyel kapcsolatban, nyilván a szegedi publikum is élénken érdeklődik, hogy hol tart a nyomozás. Ennek keretében egyrészt elhangzott a miniszter úrtól, hogy egyelőre semmi eredmény, - amit most is hallottunk - másfelől pedig megerősítette azt, nincsenek arra utaló jelek, hogy a robbantássorozat folytatódna. Ez tehát logikailag ellentmondásos, mert ha semmilyen eredmény sincs, akkor a miniszter úr honnan tudja, hogy nem fognak folytatódni a robbantások.
(14.50)
Ha pedig a robbantások nem folytatódnak valami miatt, arról be kellene számolni a Háznak a megfelelő titoktartási kötelezettség mellett. Felhívnám erre a miniszter úr figyelmét - hiszen most először látja el ezt a felelősségteljes pozícióját -, hogy a megfelelő információk birtokában az illetékeseket tájékoztassa. Köszönöm. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir