DR. TÍMÁR GYÖRGY

Full text search

DR. TÍMÁR GYÖRGY
DR. TÍMÁR GYÖRGY (FKGP): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Mindannyian tudjuk... (A beszélgetőket csendre intő képviselőhöz hátra fordulva: Nagyon köszönöm a csendet.)
Mindannyian tudjuk, hogy akkor, amikor ez év nyarán az ön által irányított kormány átvette az ország irányítását, akkor sajnálatosan nehéz gazdasági helyzettel találta magát szemben úgy ön, mint az egész nép. Éppen ezért úgy gondolom, fokozott felelősséggel kell kezelni ezt a sajnálatos csőd felé vagy csődbe hajló állami helyzetet, amelyet remélem, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére fog ön kezelni, és úgy irányítja, hogy nem a kisemberek terhére oldja meg elsősorban az állam szomorú gazdasági problémáit. Remélem, hogy amíg az arra hivatott apparátus meg nem vizsgálja, fel nem tárja, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően nem történt-e etikátlan eljárás - most szándékosan nagyon finoman igyekszem magam kifejezni, és nem minősítem az egyes cselekvőségeket -, a privatizációnak nevezett közvagyon személyre szerzése folytán, addig a kisembert nem fogja tovább terhelni a kormány, hanem mindent megtesz a maga részéről egy baloldali kormányfőhöz és egy baloldali irányításhoz méltóan az igazság feltárása érdekében és a megfelelő konklúzió levonása tekintetében.
A kérdésem röviden az, hogy számíthatunk-e mi, képviselők és az ország közössége arra, hogy diszkriminációmentesen, alaposan és a nép elé tárva a tényeket fogja kezelni ezt az ügyet, méghozzá ésszerűen rövid határidőn belül.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir