PÁL LÁSZLÓ

Full text search

PÁL LÁSZLÓ
PÁL LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Az a helyzet, hogy nem miniszterként, hanem országgyűlési képviselőként, méghozzá két minőségben. Az egyik minőség az, hogy itt voltam három, illetve négy évvel ezelőtt is a teremben, meg is szólaltam, a másik minőség az, hogy ma is országgyűlési képviselő vagyok. Tehát ha rám hivatkoznak, majd válaszolni fogok, szerencsére nem kerültem fel a nagyok sorába, csak a pénzügyminiszter urak hangzottak el.
Miután nagyon sok minden hangzott el arról, hogy ki, hogyan változtatta a véleményét, én a saját véleményemet szeretném ismételten elmondani ebben a teremben.
1991-ben kezdeményeztem, hogy a szocialista frakció szavazza meg az expótörvényt, bár fenntartásaink voltak - hiszen ismertük, ismertettük is ezeket. 1992-ben én mondtam el ebben a Házban, hogy a szocialista frakció azért nem tudja tovább támogatni az expót, mert egész más feltételekkel állt elő a kormány: nem 17 milliárd, hanem sokkal több milliárd, eggyel kevesebb év van hátra, és tovább folyik a háború a kormány, az önkormányzat és a programiroda között. Ilyen körülmények között mondtuk akkor, mondtam én s.k., hogy nem lehet jól megrendezni az expót. Azóta csak két év telt el. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir