DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm szépen, elnök asszony.
Én úgy gondolom, hogy akkor, amikor Horn elnök úr beszédére egyesek vissza kívánnak térni, mások arra reagálni kívánnak, akkor nem árt, ha tudomásul veszik azt a matematikai alapszabályt, hogy ha a nullát bármennyivel szorozzuk, az nulla marad.
(9.30)
Legyen szabad ezzel kapcsolatban igen tisztelt képviselőtársaim figyelmét felhívni arra a tényre is, hogy ez a Ház az általa megkezdett rendkívüli üléssel, majd az 1994. szeptember 1-jével megkezdett rendes ülésével semmi mást nem tesz, és a mai napon sem fog mást tenni - és most már október 4-e van -, amikor ismét az expóügyet veszi elő, mint megkísérli lebontani azt, amit a korábbi parlament négy éven keresztül elvégzett.
Úgy gondolom, hogy amikor a miniszterelnök úr beszédét bárki újólag meg kívánja vitatni, nem árt, hogyha felidézi magában ezt a tényt: tehát hogy ez a parlament egy ámokfutásszerű törvénylebontó munkában ténykedik, éjt nappallá téve munkálkodik azért, hogy a korábbi parlament által hozott törvényeket lebontsa. Úgy gondolom, ez önmagáért beszélő tény.
Az ország nyilvánosságának a figyelmét fel kell hívni arra, ne hagyja megtéveszteni magát azáltal, hogy itt ilyen megfeszített munka folyik, mert ez a munka egy Kőműves Kelemen-i munka: amit felépítettünk nappal, éjjel ez a Ház lebontja. Köszönöm a türelmüket. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir