DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Reklámpszichológiai szakértők szerint a kék szín az intellektuális agytekervényekre hat. Úgy tűnik azonban, nem mindig. A most felhívott adatok a kékfényes balesetekkel kapcsolatban egyértelműen az utóbbira utalnak.
A Független Kisgazdapárt álláspontja szerint az ilyen balesetekből fakadó vizsgálatokat a nyilvánosság előtt kellene lefolytatni, éppen azért, hogy a nyilvánosság az események összes aspektusáról kellő időben értesülhessen.
Mint az ismeretes, már Gál Zoltán házelnök úr kékfényes balesete kapcsán is jeleztük, hogy a nyilvános vizsgálat hívei volnánk, hogy kiderüljön, a láthatatlan kék fény milyen kategóriába tartozik. Hiszen én úgy gondolom, a különböző kormánytagoknak most már olyan közlekedési balesetei vannak, amelyek valóban felkeltik a közvélemény érdeklődését. Honti Mária balesete is ezek közé tartozik.
(15.10)
De én idesorolnám akár még, mondjuk, Keleti György helikopteres mélyrepülését, vagy akár Csintalan Sándornak a repülőtéri magánszámát, amikor is összetévesztette a vámosokat a stewardessekkel. (Derültség a jobb oldalon.)
Tehát én úgy gondolom, hogy valóban, most már rendet kellene teremteni az országban "kékfényes"-ügyben is, nem "kékfényes"-ügyben is, és az értelem előtt kellene egy "zöld folyosót" nyitni. Köszönöm a türelmüket. (Derültség, taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir