DR. HASZNOS MIKLÓS

Full text search

DR. HASZNOS MIKLÓS
DR. HASZNOS MIKLÓS (KDNP): Tisztelt Államtitkár Úr! Azt még csak el tudnám fogadni, hogy ön nem híve az indexálásnak, és akkor legalább támogatná a kormányzat ennek az egyösszegű megemelését. Ez azért is teljesen logikus lenne, hiszen most mást se hallunk a választási kampányok kezdete előtt, mint hogy: soha nem látott fejlődés elé néz ez az ország, végre rendbe tesszük az agráriumot, rengeteg mezőgazdasági termelő fogja azt a sok hasznot valahol, valamilyen bankban elhelyezni; végre a nyugdíjak reálértéke növekedni fog, és nem csökkenése következik be, ez a több millió nyugdíjas nem fogja tudni kellő biztonsággal hova berakni a pénzét; végre egyszer már a kisvállalkozások is kapnak olyan támogatást a kormányzattól, hogy nem tönkremennek, hanem a hasznukat nem tudják hova rakni; nem beszélve arról, hogy a rendőrség is kiemelt bérfejlesztést fog kapni 1998-ban, legalábbis az ígéretek ezt mutatják.
Tehát ha ennyire optimista bizalommal tekintünk a jövőbe, akkor csak meg kellene valahogy oldani azt, ha ezek az emberek a pénzüket elteszik valahová, akkor ne két-három bankba kelljen nekik szaladgálni 990 ezer forinttal, hanem esetleg ha egy helyen beteszik, akkor egy helyen kapják meg ezt a garanciát.
Ezért lenne illő hozzányúlni ehhez, akár az egyösszegű emeléshez is.
Mivel az államtitkár úr válasza ezt nem tartalmazta, nem tudom a válaszát elfogadni. (Taps az ellenzéki pártok soraiból.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir