DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Mi, a Magyar Demokrata Néppárt képviselői, azt gondoljuk, ha egy ilyen ügyben a gyanú felmerül, akkor lehet igazán tisztán és világosan látni a helyzetet és eloszlatni a gyanút, ha tájékoztat bennünket arról a minisztérium, hogy egészen pontosan kikből állt ez a bírálóbizottság; ki kapott ebből a pénzből, milyen más kiadók kaptak ebből a pénzből, a kiadók összességében és külön-külön mennyit kaptak, és milyen célra kaptak?
Ez a legtisztább és legvilágosabb, tisztelt képviselőtársaim, hiszen akkor pontosan lehet látni... (Gaál Gyula: Újságot kell olvasni!), részben a bírálóbizottság pártatlanságát meg lehet ítélni; részben pedig pontosan lehet látni, hogy mely kiadók, milyen célra mekkora összeget kaptak, van aránytalanság vagy nincs, akkor feketén, fehéren előttünk áll az a kép, hogy nincs aránytalanság, és tiszta, világos és egyenes volt a pályázat elbírálása.
(10.00)
Mindaddig azonban, amíg ilyen tájékoztatást nem kapunk, természetszerű - ha egyszer felvetődött a gyanú -, hogy mindenki igyekszik információhoz jutni. Kérem tehát államtitkár urat, gondoskodjon arról, hogy juttassák el a képviselőkhöz ezt a tájékoztatást, hogy mindenkit megnyugtathassunk.
Köszönöm figyelmüket. (Taps az ellenzéki oldalon. - Gaál Gyula: Aki nem tud olvasni, azon ez sem segít!)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir