ELNÖK (dr. Kávássy Sándor)

Full text search

ELNÖK (dr. Kávássy Sándor)
ELNÖK (dr. Kávássy Sándor): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 1998. évi költségvetésének végrehajtásról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4921. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/4921/44. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Megkérdezem a kijelölt bizottságok elnökeit, kívánnak-e előadót állítani. (Senki sem jelentkezik.)
Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat szerkezeti rendje és a módosító javaslatok közötti összefüggésekre figyelemmel kezdeményezem, hogy a vita négy szakaszból álljon. Az első szakaszban a társadalombiztosítási alrendszer bevételi és kiadási főösszegeit érintő javaslatok, a második szakaszban a pénzügyi alapok költségvetési összegeihez érkezett indítványok, a harmadik szakaszban a végrehajtással kapcsolatos rendelkezésekhez, a negyedik szakaszban pedig az egyes törvényeket módosító szabályokhoz, valamint a zárórendelkezésekhez érkezett indítványok szerepelnek.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a javasolt vitaszerkezetet. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Látható többség - megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a vitaszerkezetet elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom az első vitaszakaszt az ajánlás 1. és 2., valamint az ezekhez kapcsolódó 4., 5., 37-48., 50., 51., 56., 57., 58., 63., 71., 72., 74. és 78. pontokról. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni a vita e szakaszában.
Megadom a szót Csépe Béla képviselő úrnak.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir