ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Soron következik az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. számú törvény módosításáról szóló, valamint a fogyasztási adóról és a fogyasztói árkiegészítésről szóló 1991. évi LXXVIII. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának megkezdése.
Emlékeztetem önöket, hogy a miniszteri expozé a tegnapi napon a személyi jövedelemadóról és a társasági adóról szóló előterjesztésekkel együtt hangzott el. A mai napon a bizottsági vélemény elhangzása után a képviselőcsoportok felszólalásaira kerül sor. A gazdasági bizottság előadója - előzetes jelzés szerint - Göndör István úr. (Nincs jelen.) Nem tartózkodik az ülésteremben. Kérdezem, hogy a gazdasági bizottság részéről a bizottság álláspontját kívánja-e valaki ismertetni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánják. Akkor az egyes képviselőcsoportok felszólalásaira kerül sor. A házbizottság megállapodása alapján a frakciók nevében először szóló képviselők 20 percben, a második kormánypárti felszólaló 10 percben mondhatja el beszédét. Az első körben - gyakorlatunknak megfelelően - kétperces felszólalásokra nem kerül sor.
A következő sorrendben kérem, hogy készüljenek a felszólalásokhoz: Csikai Zsolt, Szabad Demokraták Szövetsége; Csépe Béla, Fidesz; Miklós László, MSZP; Torgyán József, FKGP; Raskó György, MDNP.
Megadom a szót Csikai Zsolt úrnak a Szabad Demokraták Szövetsége részéről.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir