SZÁSZ DOMOKOS

Full text search

SZÁSZ DOMOKOS
SZÁSZ DOMOKOS (SZDSZ): Köszönöm szépen a szót, elnöknő. Kedves Képviselőtársaim! Nem tudnám pontosan megmondani a számát, hogy melyik módosító indítványhoz kívánok hozzászólni, de a törvénymódosítás 41. §-ához és az ahhoz érkező módosító, illetve kapcsolódó módosító indítványokhoz kívánok hozzászólni, amelyben az a furcsa helyzet állt elő, hogy tulajdonképpen nem hivatalosan van arról tudomásom, hogy ezen paragrafushoz kapcsolódó módosító indítványt nyújtottak be képviselőtársaim.
Ehhez egyrészt tartalmában, másrészt eljárásában szeretnék hozzászólni. Tudomásom szerint a részletes vita lezárása után nem volna módja az embernek módosítást beadni, tekintettel azonban arra, hogy az itt lévők nem is igen juthattak hozzá ehhez a módosításhoz, valószínűleg - ha nem elég szemfülesek, mint mondjuk, én - nem jutnak hozzá ehhez a kapcsolódó módosító indítványhoz, lezáródik a részletes vita, és már nincs módom képviselői módosítással helyre tenni valamit, amit én helytelennek tartok. Valószínűleg csak az a bizottság tehetné meg, amelynek tagjai közül valaki ezt a kapcsolódó módosító indítványt egyébként beadta. Ez az eljárási része.
Nem nagyon vagyok tisztában a Házszabállyal, elnöknő, ez korábbi hozzászólásaimnál is kiderült már. Tehát ha mint képviselő módosítani kívánnám ezt az ügyet, akkor kérhetem-e azt, hogy a részletes vitát, mondjuk, holnap, a nap végén zárjuk le? (Az elnök nemet int.) Már látom, hogy azt mondja: nem. Tehát csak ma adhatnám be.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir