DR. TAKÁCS IMRE

Full text search

DR. TAKÁCS IMRE
DR. TAKÁCS IMRE (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Képviselőtársaim! Csak azért szólok, mert ebben a Házban bebizonyítható az építő jellegű bírálat: az, hogy az ellenzéki képviselők gondolatai a részünkről is mennyire támogathatók, akkor, hogyha azok valóban segítő szándékkal hangzanak el: ezt az előző viták alapján mondom.
Először is egyetértek azzal, hogy Balsay István képviselőtársam a területfejlesztési tanácsokat be akarja vonni a címzett támogatások elbírálásának szűrőjébe; tehát ezzel bővül majd az a szűrő, amelyik még jobban, még indokoltabban lehetővé teszi azt, hogy a pénzeszközök megfelelő helyre kerüljenek. Ez az egyik.
A másik: én is, és azt hiszem, a szocialista frakcióból nagyon sok képviselőtársam egyetért azzal, hogy a hátrányos helyzetű, nehéz gazdasági helyzetben lévő önkormányzatokat másképpen bíráljuk el. Arról van szó, hogy ilyen esetekben a saját forráshiányt ne csak hitellel lehessen pótolni - hiszen ezeknek az önkormányzatoknak a hitelfelvétel is sok ok miatt gondot okozhat -, hanem azt is el tudom képzelni, hogy ezen önkormányzatoknál megalapozott igények esetén - még egyszer hangsúlyozom: megalapozott igények esetén - zéró saját forrást is figyelembe lehet venni az elbírálásnál.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir