DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Képviselőtársaim! Természetesen fontos dolog, hogy a bizottságban részt vevő tagok tájékoztassák a bizottságban részt nem vevő tagokat a munkájukról.
De legyen szabad rámutatnom arra, hogy mégsem az ő munkájuk kritikája zajlik ebben a Házban, hanem egy beterjesztett törvényjavaslatról vitatkozunk. E törvényjavaslat indokolási részében, a 3. oldalon a 2. §-hoz fűzött indokolás azt tartalmazza, hogy a támogatásra nem javasolt igények egy része szakmai indokoltságuk ellenére nem elégíthető ki a támogatási lehetőségek szűkös - ismétlem: szűkös - volta miatt. Az igények másik része pedig azért nem támogatható, mert az vagy nem felelt meg a jogszabályi feltételeknek, vagy nem volt címzett támogatásban részesíthető. Ebből fakadóan tehát mi a beterjesztett írásbeli anyagból dolgozunk.
Ami pedig a bankkonszolidációra való utalást illeti, téved Szász Domokos. Az 58 milliárd forint nem alárendelt kölcsöntőke, ebből 16 milliárd adóskonszolidáció, 20 milliárd egyszer a biztonsági tartalék képzése alóli mentesítés, további 10 milliárd biztonsági tartalék képzése alóli mentesítés, 12 milliárd pedig állami garancianyújtásból tevődik ki.
(18.10)
Tehát én úgy gondolom, a mi adataink a helyesek és a jók, és sajnálatos, hogy az új, induló összeg mindösszesen 2 milliárd. Köszönöm. (Taps a Független Kisgazdapárt soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir