BOGÁRDI ZOLTÁN

Full text search

BOGÁRDI ZOLTÁN
BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Azt hiszem, rémlátomások ellen legjobb védekezés a végiggondolt törvények és rendeletek. Sajnos ezekben nem dúskálhatunk. Felhívtuk a kormánypártok figyelmét annak idején, hogy a tb-törvény módosítása milyen eredményeket hoz.
Teljesen igazat adok azoknak, akik azt mondják, hogy Torgyán képviselő úr rosszul értelmezte a törvényt. Ez igaz. De egy halom olyan rossz törvény van pillanatnyilag érvényben, amely tényleg sújtja a mezőgazdasági termelőket. Épp a héten kapták meg a mezőgazdasági termeléssel foglalkozók a Fővárosi és Pest Megyei Egészségbiztosítási Pénztár levelét, amelyben értesítik őket arról, hogy a minimálbér 39+6+4 százalékáig igenis kell járulékot fizetniük akkor is, ha nem lesz jövedelmük. Nagyon remélem egyébként, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisíti ezeket az alkotmányellenes cikkelyeket, de ettől függetlenül önök a felelősek azért, hogy rémhírek terjednek a mezőgazdasági őstermelők, mezőgazdasági vállalkozók között.
El kellene fogadni néha a jó javaslatokat, még akkor is, ha az ellenzék oldaláról jönnek. Ha ezt nem teszik meg, akkor hasonló esetekkel mindig szembe kell nézniük, mert mindig lesz olyan, aki szót emel a vidék érdekében, mert a vidéket tényleg rendkívüli módon megnyomorítják ezek a törvények.
Szekeres képviselő uramnak ajánlom, nézze át a történelmet egy kicsit, hogy ki, mikor és mit tett a magyar vidék ellen. Ő az MSZMP aktivistája volt anno - csak ennyit szeretnék mondani. Köszönöm. (Taps az ellenzék padsoraiban. - Dr. Géczi József Alajos: És te nem voltál KISZ-titkár?!)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir