ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Köszönöm. Más képviselőcsoport nem jelezte szándékát, hogy megindokolja a szavazatot. Ezért soron következik a személyi javaslatok megtárgyalása.
A frakcióvezetők ajánlása alapján a Házszabály 23. § e) pontjának megfelelően a házbizottság személyi javaslatokat terjesztett elő új változatban, H/3783. számon. A házbizottság a foglalkoztatási és munkaügyi bizottságba Juhász Pál képviselő úr helyett dr. Czuczi Mihályt, az önkormányzati és rendészeti bizottságba Csernus Ferenc képviselő úr korábban megüresedett tagsági helyére Pálfy Istvánt, a költségvetési és pénzügyi bizottságba Keller László képviselő úr korábban megüresedett tagsági helyére Pusztai Csabát jelöli a bizottság tagjának. A környezetvédelmi bizottságba Hajdú László képviselő úr helyett a bizottság alelnökének dr. Házas Józsefet jelöli.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslatokkal. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 282 szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a személyi javaslatokkal egyetértett. A megválasztott bizottsági tagoknak és a környezetvédelmi bizottság új alelnökének sok sikert, eredményes munkát kívánunk. (Taps.)
(17.30)
Tisztelt Országgyűlés! Most néhány perces technikai szünet következik, és utána folytatjuk az államigazgatási eljárás általános szabályairól szóló törvénnyel munkánkat. (Rövid szünet.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir