DR. TOLLER LÁSZLÓ

Full text search

DR. TOLLER LÁSZLÓ
DR. TOLLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Példátlan skandalumnak lehettünk most szemtanúi és fültanúi ebben a Házban... (Zaj, közbeszólások az ellenzéki pártok soraiban.).., hiszen ebben a Házban még soha nem fordult elő az, hogy egy vizsgálóbizottság tagja, a vizsgálóbizottság tagjaként napirend előtt, a vizsgálóbizottság által le nem zárt ügyben előzetesen politikai nyilatkozatokat tegyen... (Dr. Homoki János: Megjelent az újságban! - Zaj.).., előzetesen... (Zaj, közbeszólások a kormánypártok soraiból: Mondjon le!) ...olyan megnyilatkozásokat tegyen, amelyek részben a vizsgálati jelentésben még nem fogalmazódtak meg, részben pedig olyan premisszákon alapulnak, amelyek úgy tűnik, hogy nem is megalapozottak.
(9.40)
Én úgy gondolom, nehéz eldönteni, hogy Homoki János most a Népszabadságból vagy a vizsgálóbizottság munkájából merítette a forrásokat. Félek tőle, hogy a Népszabadságból, hiszen a vizsgálóbizottság még nem tárgyalt vizsgálati jelentést. Amennyiben viszont saját kútfőjéből vette ezeket a megállapításokat, akkor majd a vizsgálóbizottságban valószínűleg tisztáznia kell azt, hogy valósak ezek a megállapítások, avagy nem.
Önmagában én úgy érzem, ez a napirend előtti vita méltatlan volt a Ház eddigi tevékenységéhez, a bizottságok által végzett munkához. Arra gondoltam itt csendben magamban, hogy mi lenne, ha Homoki János ennek a bizottságnak a munkájából sportszerűtlenség okán kivonulna. Jobb lenne, ha megtenné, képviselő úr. (Zaj balról. - Dr. Homoki János: Ki adta ki a jelentést?! - Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir