KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnöknő! Tisztelt Képviselőtársaim! Egyetértek az előttem felszólalókkal, hogy tudniillik semmilyen új információt nem tartalmazott Homoki képviselő úr felvetése. Akkor már csak azt a kérdést kellene megválaszolni, mi volt ebben a rendkívüli és halaszthatatlan, ha egyszer semmilyen új információt nem kaptunk. (Taps a kormánypártok padsoraiban. - Zaj, közbeszólások a jobb oldalról.)
Másrészt megfigyelhető hetek óta a bizottság munkájával kapcsolatban, hogy minden dokumentum, minden információ folyamatosan kimegy a zárt ülésekről, megjelenik a sajtó hasábjain, csak ezek egy részénél felháborodnak... (Gyimóthy Géza: Ki adja ki?!) ...a tisztelt képviselő urak, másik részénél pedig nem háborodnak fel. (Folyamatos zaj jobbról.)
Én azonban a felszólalásnak arra a részére szeretnék reagálni, ami azt sejtette volna a hallgatóval, hogy a kormány esetleg szándékozik leállítani a vizsgálatokat. Ilyen szándéka a kormánynak nincsen. Az ezzel kapcsolatos állítások korábban sem bizonyultak igaznak, a jövőben sem fognak igaznak bizonyulni. Azok az álhírek, amelyek a sajtóban megjelennek, nem kell hogy megtévesszék a képviselő urat esetleges vezetők leváltásával kapcsolatban, mert ilyen szándékok sem voltak. Végül is, ha ez így folytatódik, ha napirend előtt ilyen jellegű hozzászólásokat lehet elmondani rágalmakkal, gyanúsítgatásokkal és egyébként lezáratlan vizsgálatok adatainak a közléseivel... (Gyimóthy Géza: Ezek tények!).., akkor azt gondolom, valóban komolytalanná tesszük a parlament munkáját, játszótérré, hadd ne mondjam, "homokizóvá" fog válni. (Derültség.)
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir