DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR

Full text search

DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR
DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! A Független Kisgazdapárt a javaslatra nemmel szavazott. Ezt annak idején az általános vitánál és a részletes vitánál is kifejtette, mert úgy érzi, hogy ez a megoldás egészében nem a demokratikus módszert és nem a demokratikus eljárást szolgálja. Úgy érezzük, hogy ez tulajdonképpen nem viszi előre az ország ügyét, amikor a társadalombiztosítás most elénk kerülő és a következőkben az Országgyűlésben éppen a nyugdíjkérdésben is rendkívül lényeges és rendkívül fontos javaslatokat kell hogy megvalósítson.
Úgy gondolom, nekünk arra van szükségünk, hogy a nép, a tömegek, mindazok, akik a társadalombiztosítás alanyai és tárgyai egyben, tulajdonképpen a hatáskörükben eljussanak egy olyan megoldáshoz, amely Magyarországon még nem valósulhatott meg és amely negatívan jelentkezik az ország makro- és mikrogazdasági szintjein egyaránt.
Úgy gondoljuk, hogy a törvény d) pontja értelmében a közgyűlés munkája is ellehetetlenül, nem válik teljessé, és nem válik lehetővé annak megvalósulása, amit valamennyien szeretnénk. A törvény értelmében a közgyűlés egyetértési joga körül merültek föl viták, ugyanakkor fölmerültek a felügyelőbizottság tagsága körüli gondok és problémák is.
Úgy érezte a Független Kisgazdapárt, hogy ezt a javaslatot és ezt a rendeletet mindenképpen és teljesebben ki kell javítani és jobbá kell tenni a következőkben.
(17.30)
A Független Kisgazdapárt a demokratikus megoldásokat tartja szükségesnek és elképzelhetőnek. Köszönöm szépen. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir