ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Soron következik ezért, tisztelt Országgyűlés, a társadalombiztosítási önkormányzat igazgatásával összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/4018. számon, az egységes javaslatot pedig T/4018/78. számon kapták kézhez képviselőtársaim. A Házszabály 107. §-a (1) bekezdése alapján az előterjesztő módosító javaslatokat nyújtott be, és erről az alkotmányügyi bizottság ajánlást készített T/4018/80. számon. Az alkotmányügyi bizottság kívánja-e indokolni a javaslatokat szóban? (Dr. Hack Péter nemet int.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály szerint a záróvitában a részletes vitára vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni. Az ajánlás három pontot tartalmaz, amelynek külön-külön megnyitom a vitáját.
Megkérdezem a képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. pontjához, amely az egységes javaslat 4. §-ában az önkormányzati igazgatási törvény 7. § (1)-(2) bekezdései egyik változatának elhagyását kezdeményezi. (Senki sem jelentkezik.) Képviselőtársaim nem kívánnak szólni, a vita e szakaszát lezárom.
Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kívánnak-e szólni az egységes javaslat 4. §-ában az önkormányzati igazgatási törvény 7. § (8) bekezdéséhez. (Senki sem jelentkezik.) Nem. A vita e szakaszát lezárom.
Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni az egységes javaslat 8. §-ában az önkormányzati igazgatási törvény 11. § (5), (7) és (8) bekezdésének módosításához. (Senki sem jelentkezik.) Nem.
A vita e szakaszát és a záróvita egészét is lezárom.
Miniszter úr, gondolom, nem kíván szólni. (Dr. Kökény Mihály nemet int.)
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról történő határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az előterjesztő módosító javaslatait a T/4018/80. számú ajánlás 1-3. pontjai szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Donáth László és Gellért Kis Gábor jelzi, hogy a gépe nem működik.)
Donáth László képviselő úr hogyan szavazott?

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir