DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Először is Danis Györgynek mondom: nem arról beszéltem, hogy törvényalkotási kapkodás lenne, hanem törvénydagasztásról beszéltem.
Baráth Etelének pedig azt mondom, természetesen lehet törvényjavaslatot benyújtania a képviselőnek is, de önök és az önök bizottsága nem ezt tette, hanem határozatijavaslat-tervezetet nyújtott be, mégpedig H/2807. szám alatt 1996. július 3-án, majd H/2811. szám alatt két nappal később újabb határozatijavaslat-tervezetet nyújtott be. Nem törvényjavaslatot, nem - ahogy ön mondta -, hogy vegyünk részt egy törvényalkotási folyamatban, hanem önök arra kérik a kormányt, amire a kormány önmagát kötelezte, hogy ő majd elő fog terjeszteni az általam az előbb már mondott határidőkig ilyen törvényjavaslatot.
Önök itt játszanak a szavakkal, és egyáltalán nincs abból semmi előterjesztve, amit például most Danis György elmondott, hogy a területfejlesztéssel miként vannak ezek kapcsolatban. Persze, hogy kapcsolatban vannak, csak az önök által írásban beterjesztett anyagban ezek nem szerepelnek.
S ha ön azt mondja, kedves Baráth Etele, hogy nem érti, mi a Kisgazdapárt álláspontja. Ismét elmondom, hogy ne legyen önnek ebben kétsége: mi szeretnénk, hogy a turizmusra végre legyen olyan törvény, amely valóban alkalmas a turizmus fejlesztésére, de ez csak egy újabb jókívánság, hogy a kormány terjessze elő, és akkor majd minden rendben lesz. De ha a kormány önmagáról is azt mondja, hogy előterjeszti addig a határidőig, amíg önök is kérik, akkor nem tudom, miről beszélünk.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir