ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály értelmében a határozathozatal előtt képviselőcsoportonként legfeljebb egy képviselő, valamint az elsőként felszólalásra jelentkezett független képviselő fejtheti ki álláspontját, kétperces időtartamban. Megkérdezem képviselőtársaimat, kívánnak-e élni a felszólalás lehetőségével. (Nincs jelentkező.) Ilyen jelzés nem érkezett, így most a határozathozatalra kerül sor.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy tárgysorozatába veszi-e Szekeres Imre képviselő úr H/3930. számon benyújtott önálló indítványát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 203 igen szavazattal, 13 ellenszavazattal, 38 tartózkodással az önálló indítvány tárgysorozatba-vételét elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! A mezőgazdasági bizottság március 12-ei ülésén Glattfelder Béla képviselőtársunk, Fidesz, T/3852. számon benyújtott, a tulajdonviszonyok rendezése érdekében az állam által az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk részleges kárpótlásáról szóló, 1991. évi XXV. számú törvény módosítását kezdeményező indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította. A Fidesz frakcióvezetője a képviselőcsoport nevében kérte, hogy a tárgysorozatba-vétel tárgyában az Országgyűlés határozzon.
Megadom a szót Glattfelder Béla képviselő úrnak, az önálló indítvány előterjesztőjének.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir