ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen dr. Kis Gyula zárszavát, és nem látom akadályát annak, hogy külön szavazzunk az ajánlás 2., 4. és külön a 7. pontjáról.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a T/3648/7. számú ajánlás 1. és 3. pontjai nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, ezért ezekről nem határoz az Országgyűlés. A kormány előzetesen tájékoztatta a frakciókat, hogy a T/3648/7. számú ajánlás 2., 4. és 7. pontjait egyaránt támogatja.
Először az ajánlás 2. és 4., kormány által támogatott pontjáról szavazunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Köszönöm. Az Országgyűlés a módosító javaslatot 285 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.
Most kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a kormány által támogatott 7. pontot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Köszönöm. Az Országgyűlés a módosító javaslatot 164 igen szavazattal, 122 nem szavazattal és 6 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most azokról a módosító javaslatokról határozunk, amelyeket a kormány nem támogatott. Az 5. és 6. pontban Garai István és képviselőtársai a határozati javaslat 2. pontja szövegpontosításait kezdeményezi. A szociális bizottság támogatja. És a tisztelt Országgyűlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Köszönöm szépen. Kérem, Tompa Sándor képviselő úr gépét szíveskedjenek bekapcsolni. Most igennel szavazott a képviselő úr? (Tompa Sándor bólint.) Igen. Köszönöm szépen.
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 118 igen szavazattal, 144 nem szavazattal, 30 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. A zárószavazásra várhatóan a jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir