DR. KIS ZOLTÁN

Full text search

DR. KIS ZOLTÁN
DR. KIS ZOLTÁN földművelésügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mert lehet, hogy akusztika volt rossz, és ezért nem értettem minden szót. (Derültség a kormánypártok padsoraiban.) Az a fölvezetés az ötven a csirkével eléggé ismeretlen volt számomra, hogy milyen elszámolásra tetszik gondolni, Berregi képviselő úr. Mert ötven csirke a törvényben így, ilyen formában nincsen. (Derültség a kormánypártok padsoraiban.)
(14.20)
Kétségtelen, hogy van olyan könnyítés - valószínű, arra tetszett gondolni -, hogy a személyes fogyasztásban 50 ezer forintig kedvezmény illeti meg azt a termelőt, aki erre vonatkozóan a költségeit az állammal szemben el kívánja számolni.
Tehát egy négytagú család pluszban 200 ezer forintnyi terméknek megfelelő költséget vonhat le az adóalapjából - valószínűleg erre tetszett gondolni, de erről már korábban is beszélgettünk. Ezeket az eljárási szabályokat nyilván egyszerűsíteni kell, ennek szellemében történt meg ez a törvénymódosítási kezdeményezés, ami már nem az ötven csirkéről beszél, hanem egyszerűen csak azt mondja, hogy a saját fogyasztásra jutó kedvezményt a termelő érvényesítheti az állammal szemben; hogy ezt hogy csinálja meg, döntse el ő maga, (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) hogy melyik az ő számára kedvezőbb megoldási lehetőség. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir