ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Köszönöm szépen jegyző képviselőtársamnak a nem népszerű feladatteljesítést, amit az Országgyűlés látható élénkséggel kísért. (Derültség.)
Tisztelt Országgyűlés! Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a támogatott javaslatok elfogadása kizárja az ajánlás 1., 4., 46., 75. pontjaiban lévő javaslatok elfogadását. Most tehát a támogatott módosító javaslatokról határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 299 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most azokról a módosító javaslatokról határozunk, amelyekről a Házszabály értelmében még szavazni lehet, és amelyek Bakonyi Tibor képviselőtársunk nevéhez fűződnek.
Az ajánlás 40. pontjában Bakonyi Tibor a törvényjavaslat 14. § (3) bekezdésének kiegészítésével azt kezdeményezi, hogy a vagyonőr a rendezvényre belépő ruházatát is átvizsgálhassa. Az önkormányzati bizottság támogatja, az alkotmányügyi nem. És a tisztelt Országgyűlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 69 igen, 190 ellenszavazat és 41 tartózkodás mellett nem fogadta el.
A kiegészítő ajánlás 17. pontjában Bakonyi Tibor a törvényjavaslat 41. § (1) bekezdésének módosítását javasolja. Indítványa szerint a szervezőbizottságot a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a belügyminiszter hozza létre. Az önkormányzati bizottság támogatja, az alkotmányügyi nem. És a tisztelt Országgyűlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 39 igen szavazattal, 225 ellenszavazat és 37 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. Megkérdezem, van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, amelyről szavazni kellett volna, de nem szavaztunk. (Senki sem jelentkezik.) Ilyen nincs. A zárószavazásra, tisztelt Országgyűlés, jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir