DR. VILÁGOSI GÁBOR

Full text search

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR belügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársam! A múlt héten az inflációgerjesztéssel kapcsolatban miniszter úr válaszolt önnek, és ebben a válaszban tért ki és hívta fel az ön figyelmét a periszkóp használatára.
Én úgy vélem, hogy három ember életét követelő szörnyű bűncselekmény-sorozat kapcsán poénkodni igazán nem ízléses. Ön most úgy viselkedett, mint egy rossz vívó: amikor megszúrják, bekapja a találatot, és nem tudja kivárni a kellő pillanatot arra, hogy visszaszúrjon. Talán ízlésesebb és bölcsebb lett volna, ha vár egy kicsit, és adandó alkalommal, ha ön megfelelően éber és ügyes, akkor ezt a találatot beviszi, de egy ilyen szörnyű bűncselekmény-sorozat kapcsán poénkodni, azt hiszem, valóban nem helyénvaló. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)
Valóban csak a száraz tényeket, mert azt hiszem, hogy mégis szólni kell magukról a bűncselekményekről: az eddig rendelkezésre álló adatok szerint feltehetőleg ugyanaz a személy követte el ezeket a bűncselekményeket, legalábbis ezt a feltételezést támasztják alá mind az igazságügyi fegyverszakértő nyilatkozatai, mind pedig a bűncselekmények eddig feltárt kriminalisztikai jellemzői. És ha már egyszer felmerül itt akár miniszternek, akár rendőrségnek az alkalmassága, akkor szeretném felhívni a figyelmet, és elmondanám, hogy mit tett a rendőrség annak érdekében, hogy minél hamarabb fény derüljön erre a szörnyű bűncselemény-sorozatra, illetve hogy minél hamarabb lakat alá kerüljön az elkövető - de ezt majd abban az egy percben.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir