ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a Házszabály értelmében a kivételes eljárásban történő tárgyalás elfogadásához a jelen lévő országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 262 igen szavazattal, 2 ellenszavazat és 5 tartózkodás mellett úgy döntött, hogy a határozati javaslatot kivételes eljárásban tárgyalja.
Tisztelt Országgyűlés! Ahogy Filló Pál képviselőtársunk, a bizottság elnöke elmondotta, az előterjesztők kérték a kivételes eljárásban történő sürgős tárgyalást. A Házszabály értelmében a sürgős tárgyalásbavételhez is a jelen lévő országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a kivételes eljárásba vett országgyűlési határozati javaslat sürgős tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 265 igen szavazattal, 1 ellenszavazat és 3 tartózkodás mellett a kivételes eljárásba vett országgyűlési határozati javaslatot sürgősséggel fogja tárgyalni.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 125. §-a (3) bekezdése értelmében a törvényjavaslat vitájának lefolytatására kijelölöm a költségvetési bizottságot.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir