DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Asszony! A válasza kezdetén azt mondta: a kormánynak nincs módja arra, hogy beavatkozzon magáncégek ilyen irányú tevékenységébe. Nem tudom, hogy az utazási kedvezmények meghirdetése mekkora beavatkozás volt, mondjuk, a Malév életébe, amely, úgy tudom, szintén nem állami cég.
De nem is azt várom, hogy ilyen fajta ötletszerű beavatkozással oldják meg ezt a kérdést, és azért vagyok nagyon szomorú, mert a miniszter asszony válaszában semmiféle konkrétumot nem hallottam. Az, hogy a Matáv fél évvel előbb értesítette a szolgálatokat arról, mit készül tenni, egy nagyon jó dolog. Az viszont nagyon szomorú, hogy ma már március közepén vagyunk, és ön csak annyit tudott mondani, hogy novemberben valamiféle átmeneti és ideiglenes megoldásról tárgyaltak.
Azt gondolom, ehhez hosszú távú koncepcióra van szükség, többek között például az egészségbiztosításból is lehetne (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) támogatni a lelkisegély-szolgálatokat, hiszen ez tipikusan takarékossági intézkedés is, nem beszélve arról (Az elnök ismét csenget.), hogy számos embert megmenthet.
Sajnos túl kevés ez a válasz, miniszter asszony, nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki pártok soraiban. - Közbeszólások. - Juhász Ferenc: Ezért beszéltél ilyen sokat?)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir