NÉMETH ZSOLT

Full text search

NÉMETH ZSOLT
NÉMETH ZSOLT (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Az információink zömükben valóban nem fedik egymást.
Egy megjegyzést azzal kapcsolatban, hogy Baja Ferenc miniszter úr, Horn Gyula miniszterelnök úr már többször elismerte: jogos a helyi lakosságnak az az igénye, hogy adott esetben akadálytalanul átjárhassanak a Club Aligán - és ezt egyébként a rendezési terv is előírja -, mindezidáig azonban sajnálatos módon a tb-önkormányzat nem biztosította a helyi lakosságnak ezt a jogát.
(15.20)
A CA Holding - a tb holdingja - a következő levelet küldte az érintetteknek például '96-ban: törvényi háttérrel nem találkozik az a kívánság, amelyet a Club Aliga használatával kapcsolatban önök támasztanak. A Club Aligát az önkormányzat vissztehermentesen kapta, állami vagyonjuttatás keretében..., viszontlátásra (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) - hangzik az érvelés.
Innentől, államtitkár úr, azt hiszem, jogos az az igénye a helyi lakosságnak, hogy legalább az átjárásra vonatkozó feltétel fogalmazódjon meg a privatizációs folyamat során - az ön által elmondott válaszból ez hiányzott. Én azért bízom abban, hogy az elkövetkezendőkben ezt valamilyen módon pótolni tudják. (Az elnök a csengő ismételt megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.)
Addig is sajnos nincs módomban elfogadni a választ. Köszönöm.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir