KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az ügyrendi javaslatom arra vonatkozik, hogy kérje fel az elnök úr a bizottsági előadókat arra, hogy csak és kizárólag a bizottsági ülésen elhangzottakról adjanak számot itt, a parlamentben.
Babák képviselő úr a költségvetési bizottság nevében kért és kapott szót. Tisztelettel jelzem a Háznak azt, hogy a költségvetési bizottság ülésén nem volt vita, nem szólaltak meg a kormánypárti képviselők, a Pénzügyminisztérium egy parlamenti titkára volt a kormány előterjesztője, és érdemi vita nem folyt. Most ezt így a parlament előtt megjeleníteni, ahogy ezt Babák képviselőtársam tette - és ez ma már sokadszor fordul elő, elnök úr -, tisztelettel szeretném kérni az elnök urat, szólítsa fel a bizottsági előadókat, hogy csak és kizárólag a bizottsági ülésen elhangzottakat vezessék elő a Házban!
Ez egyszerűen komolytalanná teszi a bizottsági munkát, ha meg sem szólaló képviselők arról beszélnek itt, a Ház előtt, hogy mit gondoltak, és mit nem vezettek elő a bizottsági ülésen. Elfogadhatatlan, és minősíti a költségvetési és a többi bizottság munkáját is! Kérném szépen az elnök urat, hogy eszerint szíveskedjék eljárni!
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir