ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a Magyar Köztársaság kormánya és a Németországi Szövetségi Köztársaság kormánya között személyeknek az államhatáron történő átadásáról-átvételéről szóló, Budapesten, 1997. december 1-jén aláírt egyezmény megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala. Az előterjesztést H/234. számon, a bizottságok ajánlásait pedig H/234/1-2. számokon kapták kézhez.
Emlékeztetem önöket, hogy a miniszteri expozé már elhangzott, a hatáskörrel rendelkező külügyi és önkormányzati bizottság nem kíván előadót állítani. Megkérdezem önöket, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Nem kíván.
Az általános vitát lezárom. Figyelemmel arra, hogy az előterjesztéshez módosító indítvány nem érkezett, részletes vitára tehát nem kerül sor, így a határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Észrevételt senki nem jelzett. Ezért a határozathozatal következik.
Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést: elfogadja-e a Magyar Köztársaság kormánya és a Németországi Szövetségi Köztársaság kormánya között személyeknek az államhatáron történő átadásáról-átvételéről szóló, Budapesten, 1997. december 1-jén aláírt egyezmény megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: 294 igen, 1 nem szavazat és 3 tartózkodás mellett az előterjesztést az Országgyűlés elfogadta.
(Kapronczi Mihályt a jegyzői székben
dr. Világosi Gábor váltja fel.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir