MOLNÁR RÓBERT

Full text search

MOLNÁR RÓBERT
MOLNÁR RÓBERT (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Kedves Képviselőtársaim! Hölgyeim és Uraim! A Hit Gyülekezete nem azonos a vallásszabadsággal, nem a vallásszabadság próbája. A Hit Gyülekezete SZDSZ-közeli, amit - úgy gondolom - nem kellene titkolnia a Szabad Demokraták Szövetségének, hiszen Mécs Imre maga az 1988-as politikai évkönyvben elismerte: "Van egy vallási csoportunk is, a Hit Gyülekezete."
Tisztelt Képviselőtársaim! Ma arról értesültünk, hogy Ughy Attila fideszes képviselő úr kocsiját ismeretlen tettesek összezúzták, minden kerekét felszabdalták, és súlyos károkat tettek benne. Azért, hogy tisztán lássanak a kedves képviselőtársaim, Ughy Attila képviselő volt ebben a Házban az első interpelláló képviselő, aki a Hit Gyülekezetével kapcsolatos különböző furcsaságokra hívta fel a figyelmet. Úgy vélem, hogy ma, a harmadik évezred küszöbén el kell gondolkodnunk nekünk, törvényhozóknak azon, hogy hová jut ez a nemzet, ez az ország, ha szó és tettek nélkül megyünk el e kérdés, e súlyos probléma mellett.
Tisztelt Országgyűlés! A Hit Gyülekezete morális szintjéről csak annyit, hogy vezetői között egy III/III-as ügynök biztosan van; maga a szóvivőjük, aki hosszú időn keresztül saját barátairól szolgáltatott információkat Hartmann László fedőnéven. Igaz, később megbánta, Hit gyülekezetes bűnbocsánatot kért, és ezt ő is elismerte.
Úgy gondolom, kedves képviselőtársaim, hogy kutyából nem lesz szalonna. (Taps a kormánypárti padsorokban és a MIÉP padsoraiban. - Dr. Géczi József Alajos: Gyerekek! Ez már kicsit sok! Belépek a Hit Gyülekezetébe!)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir