NYITRAY ANDRÁS

Full text search

NYITRAY ANDRÁS
NYITRAY ANDRÁS, a nemzetbiztonsági bizottság előadója: Tisztelt Ház! Nem akarom megismételni rituálisan az előterjesztés számait, amit eddig mindenki megtett előttem.
A lényegre szorítkozva először is köszönetemet fejezem ki bizottságunk nevében az Állami Számvevőszéknek a rendkívül precíz, rendkívül részletes és egészen speciális alapokig menő vizsgálatáért, amelynek az eredményéről csak nagyon nagyvonalúan és nagyon csekély részben tájékoztathatjuk a tisztelt Házat, tekintve, hogy a jelentés igazán érdekes részei szigorúan titkos minősítésűek.
(16.30)
A jelentés, illetve a vizsgálat külön foglalkozik az úgynevezett Nádor-üggyel, az a körüli szabálytalanságokkal, és meglehetősen sajátos és tanulságos, hogy a megállapításban szó szerint az szerepel, hogy '98 őszéig a szabálytalanságok felszínre kerülésének még az esélye sem volt meg. Ezt követően alakult meg a bizottságunk különbizottsága, és remélhetőleg ennek eredményeivel is rövidesen megismerkedhetik a tisztelt Ház. A köszönetemet ismételten kifejezem, amit a Számvevőszék jelen lévő elnökének tolmácsolok. A jelentés - e kitűnő, nagyvonalú és magas színvonalú jelentés - elfogadását ajánlom a tisztelt Ház figyelmébe. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir