ZUSCHLAG JÁNOS

Full text search

ZUSCHLAG JÁNOS
ZUSCHLAG JÁNOS korjegyző: Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 10. §-ának (2) bekezdése értelmében a személyi javaslatokhoz módosító javaslatot nem lehet benyújtani; arról az Országgyűlés vita nélkül határoz. Az eljárási szabályok a következők.
A szavazás során az Országgyűlés korelnöke és a korjegyzők szavazatszedő bizottságként járnak el. A jelöltek számával megegyező számú szavazólapokat a képviselőtársaim a Duna-parti folyosón vehetik át a főtitkári szervezet munkatársaitól, a képviselők neve szerint ábécésorrendben, hat csoportban.
Tájékoztatom a képviselőtársaimat arról, hogy a szavazólapok színei az eredmény gyors megállapítása érdekében jelöltenként különböző színűek. A szavazófülkék a folyosó végén vannak elhelyezve. A szavazólapon a jelölt neve mellett "igen" és "nem" négyzet található. A képviselőtársaimnak valamelyik négyzetbe két egymást metsző vonallal kell jelölnie szándékát. Felhívom a figyelmüket arra, hogy érvénytelen az a szavazat, amelyből nem állapítható meg, hogy a képviselő kire adta a szavazatát.
Megkérem a képviselőtársaimat, hogy a nevük kezdőbetűjének megfelelő táblával jelzett asztalhoz szíveskedjenek fáradni. A szavazás ideje alatt az ülésterem Duna-parti folyosóján csak képviselők, illetőleg a szavazásban közreműködők tartózkodhatnak. Kérem a képviselőtársaimat, hogy a korjegyzők munkájának megkönnyítése érdekében még a szünet elején szavazzanak.
Tájékoztatom önöket, hogy a szavazatok leadására 17 óráig van lehetőség. Most kétórás szünet következik.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir