TÓTH FERENC

Full text search

TÓTH FERENC
TÓTH FERENC (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Mindenekelőtt nagyon szépen köszönöm, hogy Verne Gyulához hasonlított és nem James Bondhoz, mert akkor sokkal kényelmetlenebbül érezném magam. (Derültség a Fidesz soraiban.) Még csak arra szeretném felhívni a tisztelt képviselőtársaim figyelmét, hogy ez az interpelláció Eörsi úr interpellációja volt, csak átírtam.
Tisztelt Képviselőtársaim! Ez a szomorú történet nemcsak a Defend Kft.-ről szól, hanem az MSZP-SZDSZ-kormány személycseréiről és klienseiről. Ez a történet arról az unalomig hajtogatott hazugságról szól, mely szerint a személycserékre azért volt szükség, mert az új vezetők jobban képviselik majd a rájuk bízott állami cégek érdekeit. Ez a történet azok gyávaságáról is szól, akik a bíróság előtt már nem mernek szembenézni a rágalmazásuk és hitelrontásuk következményeivel. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Így van!)
(Az elnöki széket dr. Szájer József, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)
Ebből a történetből kiderült, mit jelent valójában az államérdekek képviselete szabad demokrata módra, és hogy Keller főszabász úrral az élen a szocialista szabók hogyan is varratják a kormánypárti öltönyökre az üvegzsebeket (Közbeszólások az MSZP soraiból: Idő!) - kormozott üvegekből.
Köszönöm a megtisztelő figyelmüket. A választ nem fogadom el. (Taps az ellenzék soraiból.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir