DR. HORVÁTH JÁNOS

Full text search

DR. HORVÁTH JÁNOS
DR. HORVÁTH JÁNOS (Fidesz): Elnök úr, köszönöm. Tisztelt Ház! Úgy elejét venni a drogfogyasztásnak, hogy jótékonyan, jó szándékkal több pénzt fordítunk rá, az milyen megoldás? Minden hajlamos mellé egy rendőrt fogadunk, és állandóan, 24 órán át ott lesz mellette? A társadalom úgy szervezi magát, hogy bizonyos dolgokról kimondja, hogy az nemkívánatos, és törvényeket hoz.
Azt mondjuk, hogy az előző négy esztendőben Magyarországon a legszigorúbb törvények születtek? Úgy látszik, hogy a társadalomban hullámzások vannak, és akkor az látszott kívánatosnak. Hallunk itt beszámolókat, hogy ez eredményes volt. Reméljük, hogy néhány esztendő során a magyar társadalom eljut odáig, hogy ezt újra lehet gondolni; úgy, ahogy Gál Zoltán és Horváth János az előbb New Yorkról statisztikát cserélt ki. New York a '70-es években egy piszkos, bűnös város volt. A '80-as évekre tiszta és sokkal kevésbé tékozló és bűnös város lett. Van olyan, hogy a törvény szigorával elriasztani.
Itt szeretném még Gusztos képviselő úrnak mondani, hogy ne tessék olyan üzenetet küldeni ebből a Házból valakikről, hogy belelökjük, taszítjuk az embereket. Képviselő úr, visszatartani, visszafogni, eltéríteni a rossztól, ez a szándék. Olyasmit tulajdonítani valakiknek, ami nincs ott, az nem tesz jót az Országgyűlés képének sem.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir