DR. PAP JÁNOS

Full text search

DR. PAP JÁNOS
DR. PAP JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Igen tisztelt Hajdu Képviselő Úr! Hadd kérdezzem meg öntől, hogy olvasta-e azt az anyagot, amiről vitatkozunk. (Hajdu László bólint.) Mert ha ön elolvasta ezt az anyagot és ezt a kijelentést teszi, akkor én igen jó szívvel felajánlom önnek, hogy üljünk már le egy fél órára, aztán magyarázza már el nekem, hogy ami 4,9 százalék, az az anyagban miért 4,5 százalék? Aztán mondja már meg nekem, hogy hány lerakó van ebben az országban, mennyi a veszélyes hulladék, meg még az egyéb adatokról világosítson már fel, mert úgy látszik, hogy ezen az oldalon tudatlan emberek ülnek. De ha ez így is lenne, legyen már olyan kedves, az anyagban, amit elénk terjesztettek, mutassa meg, hogy hol tudunk mi megokosodni, mert én úgy látom, hogy önök ebben nagyon okosak.
Majd a második felszólalásomban szeretnék néhány kérdést feltenni, és igen bízom benne, hogy miniszter asszony, ugyan nem most - majd a stáb addigra elkészíti a választ -, válaszol nekem, és felvilágosít azokról a kérdésekről, amelyeket fel fogok tenni önöknek.
Tessék nézni, önök kimutatják a táblázatban, hogy a trendek úgy fognak alakulni, hogy sajnálatos módon a veszélyes hulladék mennyisége nő, nézzék meg a táblázatot, nem kell itt mellébeszélni; a szöveges részben pedig azt mondják, hogy az EU-előírásoknak megfelelően a jövőben a veszélyes hulladék mennyisége csökken, és annak a veszélyessége is.
Igen tisztelt Miniszter Asszony! Államtitkár Úr! Hajdu Képviselő Úr! Tessék mondani, mi ez? Tudja ön, mi az, hogy trend? A trend az, amit a táblázatba tettek; az, amit önök leírtak, a trendből következő következtetés. Mondja már meg nekem, hogy miért nem lehetett a táblázatból kiolvasni azt, ami a napnál világosabb?
Ja, kérem szépen, egy dolog lehet: nem igaz az, ami a táblázatban van, és igaz az, amit leírtak. Igaz, ami a táblázatban van, nem igaz, amit leírtak. Tegyék már a kettőt egymás mellé, ne csináljanak úgy, mintha a polgári oldalról felszólaló képviselők nem tudnák, hogy miről van szó! Az önök által, a miniszter asszony által aláírt anyagról mondjuk el a kritikánkat, és szeretnénk (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) rajta javítani.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir