HAJDU LÁSZLÓ

Full text search

HAJDU LÁSZLÓ
HAJDU LÁSZLÓ (MSZP): Elnök Úr! Szeretném jelezni Pap képviselőtársamnak, hogy a hulladékgazdálkodási terv mögött, amely a kezünkben van, van egy körülbelül 400-600 oldalas hatástanulmány, azt természetesen nem kaptuk meg, de ez a terv, de emögött van, azt gondolom, ilyen vastag hatástanulmány - ahány fejezete van ennek, annyi hatástanulmány van hozzá. Ez körülbelül, csak becslem, 400-600 oldalas anyag lehet. (Közbeszólások a Fidesz soraiból.) Mert azt tetszett mondani, hogy nincs ilyen hatástanulmány.
Tehát ezt csak azért szeretném megjegyezni, hogy a tárgyilagosság kedvéért ezt nem laikusok írták meg 80 oldalban táblázatokkal együtt, hanem nagyon komoly, tudományos, ágazatközi egyeztetés van mögötte, és ez, amit most mondok, az akkori miniszter előterjesztésében hangzott el. Tehát én most nem azt mondom el, Kóródi Mária erről nem szólt külön, természetesnek vette, hogy igaz az, amit akkor beterjesztettek. Azt mondta az akkori előterjesztő, hogy kérem szépen, ez ilyen ágazati egyeztetésen esett át, ilyen és ilyen hatástanulmányokkal van alátámasztva, akkor most nem tudom, hogy az akkori kormánypárti képviselő, ma ellenzéki képviselő miről is beszél.
Tehát azt szerettem volna megjegyezni még egyszer és ismételten, hogy mi egy olyan anyagot szeretnénk elfogadtatni, amelyet önök készítettek elő, önök is támogattak, most mi ezt támogatnánk, arra szeretnénk kérni önöket, hogy közösen, együtt a környezetvédelem és a hulladékgazdálkodás, amely egy komplex területet érintő, azt együttesen fogadjuk el, és ne csináljunk belőle politikai kérdést.
Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir