ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Köszönöm. Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni az ötperces időkeret tekintetében. (Senki sem jelentkezik.) Ilyen jelentkező nincs.
Tisztelt Országgyűlés! Valamennyi képviselőcsoport álláspontjának elhangzását követően frakciónként legfeljebb további egy képviselő három-három percben hozzászólhat. Megkérdezem a képviselőtársaimat, hogy kíván-e élni valaki ezzel a lehetőséggel. (Senki sem jelentkezik.) Ilyen kérés nem érkezett.
Zárásképpen, tisztelt Országgyűlés, ismét Salamon László kapja meg a szót, a Fidesz képviselőcsoportja részéről, öt percben. (Dr. Salamon László: Nem.) Nem kíván élni ezzel a lehetőséggel. (Taps az MSZP padsoraiból.)
A döntés előtt megkérdezem Csiha Judit elnök asszonyt, hogy kíván-e élni az ötperces hozzászólás lehetőségével. (Dr. Csiha Judit: Nem.) Ő sem kíván élni a szólás lehetőségével. (Taps a Fidesz padsoraiból.) Úgy látszik, az aratja a legnagyobb sikert, aki nem szól hozzá.
Tisztelt Országgyűlés! Most határozathozatal következik. Felhívom a figyelmüket, hogy a Házszabály 143. §-ának (8) bekezdése alapján az Országgyűlés nem az állásfoglalásról, hanem a benyújtott kérelemről határoz. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Fidesz képviselőcsoportja kérelmét, amely az általános érvényű állásfoglalás elutasítására irányul. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 133 igen szavazattal, 182 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül a kérelmet nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Jegyzői bejelentés következik.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir