GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Már most jelzem, hogy kértem szót a végén egy újabb tízperces hozzászólásra, amikor majd tudok beszélni a vállalkozókat érintő kérdésekről és a költségvetési szabályozásról.
De most hadd reagáljak Őry képviselő úr szavaira! Teljesen jól idézte, képviselőtársam, szó szerint így szerepel a jelentésben, hogy igen, növekedett azoknak a száma, akik aktív korban vannak és nem tudnak bemozdulni a munkaerőpiacra. Tény, írva vagyon, az ÁSZ is egyetértett vele. Azt látom, hogy senki nem emelt kifogást ez ellen a megállapítás ellen. Arra, amit ön mondott, én azért azt mondom, hogy nagyon sok olyan embert ismerek, aki szeretne dolgozni, csak egyelőre nincs lehetősége.
(17.30)
Font képviselő úrnak: hezitáltam, hogy kérjek-e szót, mert úgy érzékeltem, ön szelektíven hall. Én arról beszéltem, hogy a bevételeket és a kiadásokat módosítottuk 300 milliárd forinttal, és ehhez a novemberben módosítotthoz viszonyítva vannak 20 milliárdot meghaladó eltérések a bevételekben és a kiadásokban. Én egy szóval nem érintettem, hogy hol mennyi a maradvány. Tíz perc kevés arra, mert egyébként szívesen beszélnék arról, mert a címzett, céltámogatásoknál lenne miről beszélni, de én erről egy szót sem mondtam, képviselő úr. Lehet, hogy nem ült a teremben, de akkor sajnálom, hogy ilyen hozzászólást mondott.
Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir