KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Én magam is ezt a gondolatot, amit Gőgös képviselő úr felvetett, szeretném folytatni, egy icipicit más megközelítésben.
Példátlan az, ami most itt elhangzott szónoklatként a Fidesz padsoraiból, tisztelt Ház, hiszen eddig úgy gondoltam, felelős országgyűlési képviselő olyan állításokat, amelyeket ön most megtett, utalva arra, hogy itt a választási kampányt egyesek, vállalkozók megfinanszírozták, és utána hitelkonszolidációban visszakapják ezt a pénzt, és közben egyetlenegy bizonyítékot nem tár ide a Ház elé, ezt, úgy gondolom, vissza kell minden körülmények között utasítani.
(18.30)
Föl kell önt szólítani arra, hogy legyen olyan kedves, tárja elő a bizonyítékokat. Ha ön ilyen állításokat tett, akkor legyen olyan kedves, akár az Állami Számvevőszékhez, akár itt az Országgyűlés plénumán, meglesz rá a lehetősége, azokat a bizonyítékokat terjessze ide! Ha pedig nem tudja a bizonyítékokat ideterjeszteni, akkor pedig legyen olyan kedves nagyon határozattan, ugyanúgy föntről elnézést kérni azoktól a pártoktól és azoktól a gazdálkodó szervezetektől, akiket egyébként nem nevesítve, de mégiscsak megsértett. Sokkal jobb lett volna, tisztelt képviselő úr, ha a tárca volt államtitkáraként a tárca 2001-es tevékenységét vette volna górcső alá, és sokkal jobb lett volna arról beszélni, hogy vajon mi okozta azt a váltást, hogy ön éppen 2001-ben, ha jól emlékszem, a politikai államtitkári székbe került, és vajon miért kell ma is a bíróságnak és az igazságszolgáltatásnak azokkal az ügyekkel foglalkozni, amelyek a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumban 2001-ben történtek.
Erről kellett volna, képviselő úr, beszélni. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir